Torpliv

Fullt upp!

Publicerad 2013-07-21 22:58:55 i Familjen,

Ja då har vecka nr 2 på semester snart nått sitt slut!
Och som vanligt har vi haft fullt upp :)! Men bara en massa sköj!:)
I måndags hade jag tjejkväll med tjejerna ifrån mammagruppen. Vi åt gott och pratade en massa, sen bada vi också i vårat spa kar. Mycket mysigt och trevligt!
I tisdags hade vi mer besök utav herr och fru Lovebro och deras två grabbar Melvin och Wilmer:). Då var det grabbarnas tur att bada lite:)
I onsdags var vi åkte vi och kollade på motorcyklar på Falkenbergs motorbana, först hade vi ett stopp på Karlssons, där köpte vi en fin lykta till våran fina altan och lite annat smått och gott. Sen ytterligare ett stopp längre fram för att äta på Mcdonalds och köpa lite glass innan vi åkte vidare till Falkenberg. Torsdagen fortsatte vi våran semester med en minittripp ut till Bollebygd för att hälsa på Herr och Fru Malm:). Det vart lite bad på dagen på en jättefin badstrand som jag tror heter Nedflo. Var lite blåsigt, men ändå varmt och skönt. Barnen bada nästan hela tiden medans vi vuxna satt och tittade på;) (badkrukor);). Fredagen så var det tvättning, gräsklippning och målning som stod på agendan:)
Lördagen var vi iväg och firade älsklingens mormor som fyller 80 år idag. Vi va på ett ställe som heter Margeretetorp och åt middag. Så god mat så! Efter det så begav vi oss hemåt till mormor och åt tårta och drack kaffe. Idag så har det varit mera kalas. Har firat min goa lilla systerdotter Maria som fyllde 7 år idag! Sen avslutade vi denna dagen med ett mysigt besök hemma hos grannarna med kaffe och likör. Och barnen fick leka av sig lite:)
Så nu återstår det endast 2 veckor kvar och jag hoppas det fina vädret håller i sig!
Kram på er där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela