Torpliv

Kattson

Publicerad 2013-02-28 21:31:26 i Allmänt,

Min sambo sa till mig idag att jag måste uppdatera min blogg. Kan ju inte stå "Sorg" hela tiden;)
Haha. då är det väl lika bra att jag gör det då!:)

Vi saknar ju så klart våran Jansson otroligt mycket. Men nu har vi fått en ny liten familjemedlem, Kattson. Kattson är 4 månader gammal och är väldigt busig, men är också väldigt social katt. Vill gärna vara där en annan är och älskar att busa med Engla:)
På nätterna liger han gärna vid våra fötter och sover:) mysigt...( värmer gott ialf)
Nu ligger han här jämte och spinner för fullt...

Natti natti!


Sorg...

Publicerad 2013-02-17 19:56:09 i Familjen,

Idag har vi sorg hemma. Våran katt Jansson hittades död idag.:-(Han hade vart försvunnen i en vecka och 3 dagar. Jag hade på känn redan på fredag eftermiddag att det var något som inte stämde. Vi släppte ut han torsdag kväll ganska så sent. Så på morgonen när jag ska åka till jobbet brukar han sitta utanför dörren och vänta på att få komma in. Men inte då. Sen när jag kommer hem så är han fortfarande inte hemkommen, för det brukar han också göra. Men ingen katt. Då tänkte jag att då kanske han kommer hem när Andreas och barnen kommer hem, men ingen katt. Då kom känslan att nått måste ha hänt... I fredags va jag då och la ut lite lappar och kollade med de närmaste grannarna. Men ingen hade sett honom. Så idag ringde ena grannen och sa att han sett Jansson vid husknuten stelfrusen och död... Så nu ligger han begravd i skogen bakom huset. Så han finns i våran närhet. 
 
 
 

Söndag

Publicerad 2013-02-03 12:15:36 i Allmänt,

Nu blev det nog konstigt med två söndags rubriker. Men så kan det väl gå när ma e för snabb på tangenterna....
Står vid spisen och bakar våfflor, så jag kan väl lika gärna passa på att skriva ner några rader.

Vi har äntligen fått bokat in nu en helg i Karlskoga, min syster och hennes familj bor där, så vi ska åka upp och hälsa på. Vid ska åka upp påskhelgen, så vi åker redan på fredagen tidigt:) ska bli kul att se dom igen:)

Sen har vi även bokat en tripp till Vimmerby i början på Juni:) finaste presenten till Thea:), hon kommer att bli överlycklig.

Men nu först denna helgen som kommer så ska vi faktiskt vara lite barnlediga!!!!! Ska bli SÅ SKÖNT efter alla sjukdomar och dylikt. Andreas barndomskompis Johann, och hans tjej Louise kommer på besök. Ska bli så mysigt:)

Så skönt att ha lite större mål nu till våren/sommaren, så att man har nått att se fram emot!:)

Nä, nu e det dags att vispa lite grädde till våfflorna:)

HEJ!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela