Torpliv

Dålig...

Publicerad 2011-10-24 15:46:25 i Allmänt,

Förlåt mig för att jag e så himla dålig på att skriva nu på det sista. Har knappt haft lust att öppna upp datorn. Har haft en sjuk liten Thea hemma. Började samma dag som Andreas åkte till Barcelona, typiskt nog! Ögoninflammation!! Inte så roligt för henne stackarn
Trodde nästan att hon va ok på måndagkväll, så jag var ju så klart glad och beredd på att åka och jobba. Men vaknade tisdag morgon å såg att så va INTE fallet! Nä, det va bara att byta från arbetskläder till sina vanliga. Engla fick börja lite senare på dagis den dagen. Sen va jag hemma onsdagen med. Onsdag kväll kom äntligen Andreas hem igen. Torsdag å fredagen jobbade jag igen! Tycker att det är skönt att komma ut å se å träffa folk...

Nu sitter jag här och badar Thea, så hon är ren och fin när hon ska till dagis imorgon. Själv så har jag en jobbig yrsel idag och är fruktansvärt trött.
Ska nog försöka lägga mig tidigt idag...

Barcelona.

Publicerad 2011-10-15 19:56:59 i Familjen,

I morgon åker Andreas och hans kollegor till Barcelona. I 3 hela dagar blir han borta, kommer hem på onsdag kväll. Så då blir man gräsänka i några dagar. Fick höra av de nya grannarna att han också skulle åka iväg, fast till Kina(liiite längre bort) så då blir ju hon också gräsänka. Så vi sa det att, då får vi knacka på hos varandra:)

Så denna kvällen har gått åt till att plocka undan det mesta, så att jag ska slippa göra så mycket av det i veckan. Stryckt kläder som Andreas ska ha med sig när han åker, även stryckt lite kläder till Engla då hon ska på kalas hem till sin bästa kompis Charlie:). Så nu sitter jag i det "nya" teverummet och njuter av ett glas vitt medans Andreas försöker lägga Engla.

Så tveka inte att komma och hälsa på mig nu när jag är hemma helt by my self!!

Kram Pia

TV-Rummet

Publicerad 2011-10-15 11:35:50 i Renovering,

Ja nu så håller vi på med teverummet på nedervåningen. Den sista pusselbiten är på gång upp på väggen. Jag ska säga er att det blir kanon bra! Är riktigt nöjd faktiskt. Nu ska jag leta efter en ny tevebänk och ett soffbord bara. Men ska försöka hitta nått som jag kan pyssla lite själv med, ev målas om. Men det tar tid innan man hittar nått som man vill ha. Men det är väl så det ska vara, man ska ta den tiden på sig att hitta nått man vill ha. Kommer kort snart på hur det ser ut just nu i teverummet:) Kramar Pia!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela