Torpliv

Hallen!

Publicerad 2012-07-30 13:28:22 i Familjen,

Ja, då var det dags igen för lite renovering:) Denna gången är det hallen som ska få sig en makeover. Vi har rivit ut garderoberna under trappan och öppnat upp där:) Sen har vi rivit bort plastmattan som låg i hallen.

Bio!

Publicerad 2012-07-19 11:45:37 i Familjen,

Sitter i bilen nu på väg in till Göteborg. Vi ska kolla på den nya Ice Age filmen med Engla. Thea är hemma hos sin farmor och farfar medans vi är iväg. Engla tycker det ska bli kul, för hon har sagt att hon har ett tråkigt sommarlov. Men det ska nog bli ändring på det nu:) Ha en bra dag alla!

Rensat!!

Publicerad 2012-07-17 10:46:12 i Allmänt,

Ah pust! Har nu rensat ut våra kattvindar på en massa onödigt skit! Fattar verkligen inte vart allt kommer ifrån och att man har samlat på sig så mycket småskit! Nu är det gjort ialf och det känns såå skönt. Haft det hängande över mig nu ett bra tag. Hitta lite saker som jag ska skänka bort. Sen resten ska hivas iväg. Så nu ska jag dricka lite kaffe och sen bära ut allt till garaget. Ska se om jag hinner rensa ur garderoberna i hallen sen med. För dom ska rivas ner senare:) Sen idag ska vi åka till barnens farmor och farfar, men det får bli efter Thea's vila och efter maten:) Hej svejs!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela