Torpliv

Haft besök...

Publicerad 2011-09-27 21:44:31 i Allmänt,

Idag har jag haft besök av en gammal kär vän. Elie, han har varit bortrest i 4-5 månaders tid. Så nu har han kommit hem igen!:)

Han e ju från Libanon så han har varit där och bott ett tag hos sin släkt. Det va faktiskt kul att se han igen efter denna långa tid:)

Nu ligger jag och älsklingen och kollar på teve inne i vårat sovrum. Har plockat fram den lilla teven nu då vi håller på att fixa inne i teverummet.
Så nu kan man bädda ner sig tidigt och bara slappa framför teven. Ska snart sova tror ja, e dödstrött...

Natti natti

River tapet...

Publicerad 2011-09-27 19:44:07 i Renovering,

... i all oändlighet just nu känns det som.
Men nu är snart all tapet borta inne i teve rummet och det känns ju skönt. Så snart kan man väl kanske börja spackla där inne. Men jag är rädd för att vi kommer att få bredspackla det mesta, för det har följt med en hel delav de gamla tapeterna så att man nästa kommit åt masonit, eller spånskivor eller vad det e för nått där bakom. Ja ja det problemet tar man då:)

När det är klart i teve rummet så är vi klara för denna gången. Nästa år, till våren eller sommaren ska vi föröska lägga nya pannor. För de som sitter där nu är gaannsska så gammla om man säger så, en så där 40 år kanske. Läge för byta då kanske??

Hej svejs!

Matsalen...

Publicerad 2011-09-26 10:44:00 i Renovering,

Ja nu är då matsalen äntligen klar, underbart. Nu ska det bara målas lite möbler som ska in där, men det e ju ett senare problem.:)

Åter igen så var svärfar här och hjälpte oss med tapetseringen, och han gör ju det så gärna för ahn tycker ju att det är kul:)


Förebilden, både vägg och golv kom med:)


Under arbetets gång....


matsalen idag....
Som sagt var så är inte möblemanget riktigt som det ska vara än.
Men vi är jätte nöjda med resultatet måste jag säga:)

Nästa projekt är TV-rummet...

hej så länge!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela