Torpliv

Köksplanering!

Publicerad 2016-07-11 12:51:58 i Renovering,

Idag ska vi åka till IKEA och planera kök! Ska bli riktigt roligt och spännande. Jag hoppas att våra planer går igenom, för vi har ju en vision om hur vi vill ha det. Det kommer att bli ett vinkelkök, och vi vill ju så klart ha så mycket bänkyta som möjligt och bra förvaring. Vi tänker inte ha några överskåp. Det enda "skåp" vi vill ha är ett bänkskåp ett så kallat vitrinskåp som står på bänken liksom. Sen kanske det får bli ett fristående skafferi.

Vi är lite osäkra på vad för färg vi vill ha på luckorna bara. Antingen vitt eller grått. Allt annat runt kommer att va vitt. Sen istället för kakel så vill vi ha glas med en tapet under. Vi får väl se hur det blir!

Dollystyle

Publicerad 2016-07-02 07:59:43 i Familjen,

Ja, i torsdags va vi i Borås på Sommartorsdagarna och kollade på Dollystyle. Slutade sent den dagen så det va ju sanbbt hem, hämta barnen på fritids och förskolan. Sen hem byta om och iväg! Jag sa ju heller ingenting till tjejerna vad det va vi skulle göra! Så det blev ju så klart en glad överraskning. Speciellt för Engla, för det är ju hennes stora favoriter! Men det va ju dock sååå regnigt och inte fick vi ha paraplyna uppfällda. Så vi va ju verkligen pisseblöta! När det väl va slut så va det ju så klart dags för autografer. Vi ställde väl oss i kön som kom ifrån TVÅ håll, så det rörde ju sig aldrig! Så efter 10 min i kön så gav vi upp! Vi gick till Esspresso House istället. Sen åkte vi hem tog en varm, varm dusch. Sen fick flickorna gå och lägga sig, väldigt nöjda!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela