Torpliv

Projektavslut på dagis!

Publicerad 2013-05-20 19:53:00 i Allmänt,

Idag har det varit projektavslutning på dagis! Först så var det Thea's avdelning som hade projektavslut. De sjöng några visor och dansade lite till Gangam style, copacabanana och manboy:)
De va så söta så! Thea satt ju dock i mitt knä under hela tillställningen:/... Sen så fikade vi lite där med.
Sen var det dags för Englas grupp, de hade en minecraft utställning. Alla barnen hade bidragit med något. Englas gris stod tillsammans med några andras grisar i en monter:)
På montern satt det små lappar med QR koder på, så om man använde QR appen där mot så fick man se en liten film som dom själva hade gjort( kanske lite hjälp ifrån fröknarna;))
Jättemysigt och kul med utställning! Sen så träffades alla Agent barn, Agent föräldrar, Agent syskon och Agent fröknar nere i stationsparken och fikade där med:)
Där fick Agent barnen varsin medalj för att de hade vart så duktiga!:)
Nu ligger Engla och Thea och sover efter denna långa och händelsefulla dag... Och ja har kontrollen för mig själv en stund för älsklingen är ute å åker...

Hej hej!

Trötter!

Publicerad 2013-05-19 18:30:00 i Allmänt,

Usch, nu e jag trötter! Har ont i händerna och armarna efter allt rensande, sågande och klippande! Tror vi gick 6-7 vändor med dessa enar för att slänga! Pust.... Nu är det bara stubbarna och rötterna kvar som ska väck... Fick även rensat lite i röda vinbärsbuskarna, och det behövdes faktiskt!
Älsklingen började även gräva ut lite för altanen som ska byggas nästa helg( om vädret tillåter). Längtar!!

Imorgon är det projektslut för Engla och Thea på dagis. Det ska bli kul och se vad de har gjort!:)
Englas grupp ska visst ha utställning på biblioteket, en minecraft utställning!:)
Vi fick ju i uppdrag för någon vecka sen att bygga en minecratft gris till utställningen. Ska bli kul och se hur de andra barnens minecraft grisar ser ut:)

Hörs!!!

Röjning!!

Publicerad 2013-05-19 13:59:24 i Projekt,

Oj oj oj.... Röjning av de fula enarna e på g! Har fått bort den ena nu( rötterna kvar dock), har börjat med den andra enen nu. Men så kom ju då regnet, när vi inte har så mycket kvar på den! Typiskt!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela