Torpliv

Markus och Martinus!

Publicerad 2016-06-20 08:30:08 i Familjen,

I söndags va det dags för en liten tripp i till Gbg och Liseberg! Vi åkte dit för att kolla på den lilla duon Markus och Martinus. Tvillinggrabbar på 14 år ifrån Norge. Detta är ju då våran lilla 6 åring's favoriter, stora idoler! Men det va SÅ mycket folk där. Hörde någonstans att det var ca 25 000 som va där och tittade på dom! Mycket folk som sagt. Nöjd liten tjej! Pappa ser rätt så nöjd ut han med faktiskt;)!En bit på vägen...

Publicerad 2016-06-18 22:06:27 i Renovering,

Även idag har svärfar vart här och hjälpt till i matsalen. Idag har det ialf hänt en del där. De blev klara med de nya bjälkarna i golvet och fått dit isolering. Nu ska det på värmegolvskivor bara. Sen e det lagom till att ringa in röris igen innan vi bygger igen köksgolvet också. 

Nya bjälkar i golvet! Så nu ska det väl hålla i många år till!

Isoleringen är på plats! 

Imorgon blir det Markus och Martinus på Liseberg! Thea's favoriter! 

Natti natti

Köksrenoveringen

Publicerad 2016-06-15 20:27:20 i Renovering,

Åh, det går långsamt (snigelfart faktiskt) i vårat renoveringsprojekt! Idag har jag fått sopat av lite sågspån och gammal isolering och lite annat i husgrunden. Lagt upp stenarna lite snyggt, låg lite huller och buller där under. På fredag ska det väl hända lite grejer ialla fall. Svärfar kommer hit och då ska han och älsklingen börja lite smått i matsalsavdelningen. Nu går det ju bara i rätt riktning åtminstonde! 

Japp, så här ser det ut för tillfället! Matsalsdelen. Massa sten och massa jord. Hela huset luktar jord😐.

Köksdelen, ser inte lika bra ut just nu. Men ska nog få fason på detta imorgon ev. 
Här är väggen kvar! Men nu e den borta!!

Hittade inga bra före bilder på matsalen...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela