Torpliv

Gör väl ett nytt försök idag!

Publicerad 2013-09-30 19:29:19 i Allmänt,

Hade ju skrivit ett nytt blogg inlägg igår! Då buggar ju appen så klart, å stängs av!! Tack för den då! Så, jag gör ett nytt försök idag och det vad det här jag ville berätta....

Helgen har varit i höstens tecken verkligen! I lördags så eldade vi lite här hemma, lite trästumpar och dylikt som var brännbart. Grannarna kom över en sväng med och eldade upp lite av sitt gamla staket. Efter det så passade vi på att grilla lite korv med dom, för det blev ju väldigt bra grill värme:)
Sen åkte älsklingen iväg och hämtade sin mor och far på Landvetter efter 2 veckors båtluffning:)

Söndagen krattade vi lite löv och städade upp lite efter takläggarna. Låg ju massa plåtbitar och spikar lite här och var. Så det kände jag väl att det var viktigt att få upp, med tanke på att barnen springer ute och att det går mycket djur här med. Söndagen blev ju en sån fin dag, soligt och varmt! Blev en kortis fika ute på trappan med barnen:)

Nästa helg vankas det dejt med min barndomsvän Ida (lite kaffe ialf) längtar!:)
Blir även 50 års fest då våran underbara granne Maria fyller år!:)

Kram på er där ute!

Resultatet efter en nästan hel dags krattning och jobb en hel dag! Slutade i en stödstrumpa och tigerbalsam!:(

Takläggning!

Publicerad 2013-09-25 18:18:51 i Renovering,

Denna veckan har gått i takets tecken. Vart rena kaoset här hemma, och som dom bösar ner! I söndags så skulle pannorna ner, och det va ju inte de bästa förutsättningarna för det direkt! Jävla regn!! Men Andreas och hans lillebror Thomas och Andreas kollega Daniel kämpade på ändå, och trotsade ovädret! Så i måndags kom dom och tog bort all läkt och la ny papp och som det såg ut när jag kom hem den dagen!!!! Tisdagen var dom här och satte upp den nya läkten och fortsatte med det idag. Imorgon kommer de nya pannorna, så det är väl det dom ska satsa på imorgon och även nya vindskivor. Sen fortsätter väl dom på fredag med. 
Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela