Torpliv

Köksplanering!

Publicerad 2016-07-11 12:51:58 i Renovering,

Idag ska vi åka till IKEA och planera kök! Ska bli riktigt roligt och spännande. Jag hoppas att våra planer går igenom, för vi har ju en vision om hur vi vill ha det. Det kommer att bli ett vinkelkök, och vi vill ju så klart ha så mycket bänkyta som möjligt och bra förvaring. Vi tänker inte ha några överskåp. Det enda "skåp" vi vill ha är ett bänkskåp ett så kallat vitrinskåp som står på bänken liksom. Sen kanske det får bli ett fristående skafferi.

Vi är lite osäkra på vad för färg vi vill ha på luckorna bara. Antingen vitt eller grått. Allt annat runt kommer att va vitt. Sen istället för kakel så vill vi ha glas med en tapet under. Vi får väl se hur det blir!

Kommentarer

Postat av: ipfan.info

Publicerad 2019-04-07 13:47:10

Hej Elin ! Tack snalla rara du for dina Helt Underbara koksbilder ! Tack flr inspirationen som du ger ! Nu behover vi det som mest! :)da vi ar sjalva helt i koksplanering och bygge. Jag undrar om ni ar nojda med betonsskivorna? Dom ar sa fina !!!! Alskar de dar kontrastet mot det vita. Har ni haft en speciell olja for skivorna? Slipat? Hur blir det om man far flackar mm? Det ar ju sa Snyggt och dessutom sa Mycket billigare. Hur ser stekhallen ut? Jatte fint ! Tack snalla du att du delar med det fina fran ert hem! Nu finns det hopp om att vi ocksa far klart har hemma ;) Men jag har nog som drom iallafall till sommaren;) Da fi ska gjuta en hel betongplattat till hela nedre vaning pa c. 180 kvadrat. Ha en jatte fin dag ! Kramar Sirpa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela