Torpliv

Hem till byn...

Publicerad 2015-07-31 17:25:06 i Allmänt,

Idag lämnade vi "storstaden" Kinna för en liten tripp hem till mina gamla trakter, Länghem. Först tog vi turen till mitt gamla barndomshem och va lite på lekparken precis bakom. 

Baksidan på huset där jag bodde förr. Dom som bor där nu har verkligen förändrat hela trädgården.
Framsidan. Tyckte allt att det såg väldigt slitet ut. 
Lekplatsen som ligger precis bakom. Den såg ut som den gjorde förr. Kullen som man alltid åkte skidor och pulka nerför på vintrarna.

Sen åkte vi vidare till en annan lekplats "Brunkeparken". Där passade vi även på att gå ner till skolan som jag gick i de första 6 åren! 

Den såg väl ungefär likadan ut, förutom att förr va skolan gul och grön om jag inte minns fel! Fina lekplatser har dom fått ialf😊

Efter det tog en tripp till en sjö som jag alltid bada i som liten, Sävsjön. Där fikade vi lite och mumsade på lite annat gott😊. Vi mötte även två st tjejer som tydligen skulle bada i det kalla vädret. Tyvärr så missade vi detta. 

Sävsjön... Som jag minns den😊

Efter det åkte vi upp till min bortgågna fasters hus. Ligger inte så långt bort ifrån sjön. Va nyfiken på hur det såg ut idag, för jag har hört att det hade renoverats. Och OJ vad det va förändrat. 

Min fasters hus... Så fint och så idylliskt!Det känns lite konstigt när man åker tillbaka till allt det gamla. Jag kände mig som hemma verkligen. När man va yngre och återvände imellan åt så hade man alltid ständig ångest. Men inte nu längre! Mitt älskade lilla Länghem!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela